Deze keer in het Toffe Tuinen magazine!

tuinontwerp-tuinadvies-tuinarchitect-tuinaanleg-hovenier-tuinontwerper-Toffe Tuinen-Laura Knoops-boerderij tuin-landelijke tuin-Winssen

Landschappelijke inpassing

Wanneer er is sprake is van ontwikkelingen in het buitengebied die impact hebben op de uitstraling van het landschap, worden er vanuit de gemeente waarin je woont eisen gesteld aan de landschappelijke inpassing. Maar wat houdt landschappelijke inpassing in? Wat is de meerwaarde voor het landschap en voor jou zelf? En wanneer is het noodzakelijk? 

Ode ad Aarde_Laura Knoops-Toffe Tuinen-levende tuinen-natuurrijk-natuurlijk-duurzaam-bijentuin-vlindertuin-vogeltuin-biodiversiteit-ecologie

Natuur op je eigen erf

Wonen op het platteland is ook een beetje wonen in de natuur. Op een voormalig boerenerf of in een landelijke tuin is de natuur nooit ver weg. Dus waarom haar niet uitnodigen tot op het erf en  in je tuin? In dit artikel lees je meer over streekeigen beplanting. 

Paardentuinen-kennismaken

Paardentuinen

Als paardeneigenaar wil je het beste voor je paard. In dit artikel vind je inspiratie over op welke manier jij de huisvesting van je paard kunt verrijken.  Wil je weten hoe je tot een gezonde paardenweide komt? Wil je meer variatie in ruwvoer aanbieden maar weet je niet welke planten te gebruiken? Wil je jouw paardenerf inpassen in het landschap ten behoeve van vergunningaanvragen?  Dit artikel gaat over het ontwikkelen van jouw paardenerf en het creëren van een natuurrijke paardenhuisvesting.

 

Abonneer je gratis op het Toffe Tuinen magazine!

tuinontwerp-tuinadvies-tuinarchitect-tuinaanleg-hovenier-tuinontwerper-Toffe Tuinen-Laura Knoops-tuin magazine-tuin tijdschrift- tuininspiratie-tuinideëen

Kom meer te weten!

Graag deel ik met jou informatie en inspiratie over levende tuinen. Zo vind je in het Toffe Tuinen magazine artikelen over actuele tuinonderwerpen, onderhoudstips en inspirerende voorbeeldplannen.

Ben als eerste op de hoogte en ontvang speciale aanbiedingen 

Als lezer van het Toffe Tuinen magazine ben je als eerste op de hoogte van het laatste nieuws. Kun je meedoen aan prijsvragen en ontvang je speciale aanbiedingen bij cursussen of andere activiteiten.

Ontvang het magazine gratis

Het Toffe Tuinen magazine wordt je gratis aangeboden. Laura produceert dit magazine zelf en streeft er naar elk half jaar een editie te presenteren.

Schrijf je hier in