Tuinprijs-Gouden potlood-De Tuinen van Appeltern-De Gelderlander-Gouden potlood-Toffe Tuinen

Zaterdag 23 september 2017 werden er drie Gouden Potloden uitgereikt onder de deelnemers van het achtste Appeltern Tuinenfestival met het thema ‘Gevangen’. Winssense tuinontwerpster Laura Knoops van Toffe Tuinen sleepte maar liefst twee Gouden Potloden in de wacht met haar tuin ‘Gevangen in Schaamte’. Ze won de potloden in de categorieën ‘Beste ontwerp’ en ‘Meest Inspirerende tuin’. Angelique Nossent, Begane grond, won met haar tuin ‘Doorkijk’ in de categorie ‘Meest gevarieerde en waardevolle materiaalgebruik’. Laura Knoops is de eerste ontwerper uit regio Maas en Waal die twee Gouden Potloden wint.

Het Gouden Potlood wordt uitgereikt door vakgenoten uit de groene sector. Zij brengen hun stem uit in de drie verschillende prijscategorieën. Elke festivaltuin werd zaterdag vertegenwoordigd door een eigen ambassadeur. Kunstenaarsduo Huub en Adelheid Kortekaas vergaarde sympathie voor de festivaltuin ‘ Gevangen in Schaamte’.

De aanleg van de tuin werd gesponsord door Guus Knoops Fijne Houtbewerking, Greenworks, Plantentuin Esveld, Kroon Tuinen, Snelfunderen bv en Steelgarden.Toffe Tuinen wint Het Gouden Potlood 2017

 

Tuinprijs-Gouden potlood-De Tuinen van Appeltern-De Gelderlander-Gouden potlood-Toffe Tuinen

Laura met kunstenaarsduo Huub en Adelheid, ambassadeurs van festivaltuin ‘Gevangen in Schaamte’.